De rijschool in Apeldoorn die jou op weg helpt

Denk jij dat je er klaar voor bent om plaats te nemen achter het stuur? Maar wil je dit wel doen bij de rijschool in Apeldoorn die jou de beste begeleiding biedt? Dan ben je bij de Eglantier aan het juiste adres. Wij helpen jou namelijk op weg, op de manier die het best bij jou past.

Ervaring met de juiste stappen voor jou

Met 20 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk kan wegrijden met jouw rijbewijs op zak. Hiervoor maken wij gebruik van Rijopleiding In Stappen, ook wel RIS. Met dit overzichtelijk opgebouwde stappenplan, heb je inzicht in jouw opleidingstraject en kom je niet voor verrassingen te staan. Zo kun je ten alle tijden ontspannen de weg op.

Comfortabel lessen bij onze rijschool in Apeldoorn

Naast de vanzelfsprekende kwaliteit, staat onze rijschool voor een rustige leeromgeving, duidelijke feedback en het juiste lesmateriaal. Onze nieuwste Ford Fiësta Vignale is voorzien van de meest moderne technieken, om de lessen zo aangenaam mogelijk te maken en de veiligheid te waarborgen.

Een voordelig pakket naar wens

Onze ervaring brengt meer met zich mee dan enkel de kennis en kwaliteit die nodig is om jou te laten slagen. Omdat we al 20 jaar bestaan, bieden wij jou nu namelijk een AllinOne pakket aan. Dit pakket bevat alle ingrediënten waarmee jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk binnen kunt slepen en levert daarbij een korting op van  €200,-. Zie jij jouw pakket liever op een andere manier samengesteld? Dan kun je bij onze rijschool in Apeldoorn natuurlijk altijd nog kiezen uit een van onze andere pakketten op maat of gebruik maken van het aanbod aan losse rijlessen en examens.

Onze rijschool in Apeldoorn heeft al meer dan 500 leerlingen mogen feliciteren met het behalen van hun rijbewijs. Ben jij de volgende?

Vul hier je gegevens in, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

Voor welk pakket wil je een proefles aanvragen?