Het adres voor rijles in Apeldoorn en omstreken

Ben jij klaar voor de transformatie van bijrijder naar bestuurder? En zoek je naar de rijschool die jou hierbij het best begeleidt en het mogelijk maakt je rijles in Apeldoorn en omstreken te volgen? Dan is jouw zoektocht voorbij. De Eglantier is namelijk de rijschool die je op weg helpt en daarbij de manier kiest die het best bij jou past.

Al 20 jaar aanbieder van rijles in Apeldoorn

De lesauto’s van de Eglantier rijden al 20 jaar mee, wat maakt dat wij precies weten wat nodig is om jou zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te sturen. Binnen het leertraject vinden wij het belangrijk dat je altijd met een ontspannen gevoel de weg op kan. Daarom maken wij bij de rijles die wij in Apeldoorn en omstreken aanbieden, gebruik van Rijopleiding In Stappen, ook wel RIS. Met dit stappenplan, heb je inzicht in jouw persoonlijke opleidingstraject. Dit is een overzichtelijke manier van lessen waarmee we willen voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, iets wat bij ons als rijschool natuurlijk in ons DNA zit.

Aangenaam achter het stuur

Zo lang als wij al rijles in Apeldoorn en omstreken aanbieden, vinden wij kwaliteit vanzelfsprekend en daarom willen wij jou ook meer bieden dan dit. Zo doen wij er ook alles aan, om je te voorzien van een ontspannen en rustige leeromgeving. Dit proberen we onder andere te bereiken door zo duidelijk mogelijke feedback te geven met betrekking tot jouw voortgang. Ook het verzorgen van het juiste lesmateriaal vinden wij een onmisbaar element. Met onze nieuwe Ford Fiësta Vignale model 2018/2019, bieden we je niet alleen comfort, maar ook een prettige auto om in te lessen .

Profiteer van onze ervaring

Met onze ervaring in het geven van rijles in Apeldoorn en omstreken, bieden wij jou de kennis en kwaliteit die nodig is om jou te laten slagen. Maar je kunt nu ook nog op een andere manier profiteren van het feit dat wij al vele jaren actief zijn. Omdat we al 20 jaar bestaan kun je namelijk kiezen voor het AllinOne pakket. Met dit pakket ben jij in één keer voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw rijbewijs te bemachtigen en ontvang je daarbij een korting van € 200,-. Naast het AllinOne pakket bieden we uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen uit diverse andere pakketten op maat. Of je maakt gebruik van de optie om losse lessen en examens af te rekenen. Wij bieden je vele opties om jouw rijles in Apeldoorn en omstreken naar wens in te richten.

Onze rijschool bood al meer dan 500 keer uitkomst aan potentiële bestuurders die hun rijles in Apeldoorn en omstreken wilden volgen. Geldt dit ook voor jou?

Vul hier je gegevens in, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

Voor welk pakket wil je een proefles aanvragen?