Dé Autorijschool van Apeldoorn en omstreken

Ben je klaar met wachten op het moment dat je zelfstandig de weg op kan? En ben je op zoek naar de autorijschool in Apeldoorn die jou hier het best bij kan helpen? Dan is de Eglantier dé rijschool voor jou. Samen met jou, zoeken we namelijk naar de meest passende manier om jou zo snel mogelijk op weg te helpen.

De juiste route naar succes

Al 20 jaar lang is onze autorijschool een begrip in Apeldoorn. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij alles in huis hebben om ervoor te zorgen dat ook jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs kan aanvragen. Hiervoor maken we gebruik van een overzichtelijk opgebouwd stappenplan. Met de zogenaamde Rijopleiding In Stappen (RIS), kun je ten alle tijden zien waar jij staat in jouw opleidingstraject. Dit voorkomt verrassingen. En dat zien wij als autorijschool natuurlijk maar al te graag.

Ontspannen op weg met onze autorijschool in Apeldoorn

Wij vinden het belangrijk dat je altijd met een ontspannen gevoel de auto in kunt stappen. Kwaliteit staat bij onze autorijschool op de eerste plaats, maar wij beseffen ook zeker het belang van een rustige leeromgeving en duidelijke feedback. Met onze nieuwste lesauto die voorzien is van de allernieuwste snufjes hebben we materiaal in handen die jou lessen zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Onze ervaring werkt in jouw voordeel

Om jou nog meer voordeel te laten beleven aan het feit dat onze autorijschool van Apeldoorn en omstreken al 20 jaar van nieuwe bekwame weggebruikers voorziet, bieden wij momenteel een AlinOne pakket aan. Met dit pakket heb jij alles in handen om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te behalen, waarbij je profiteert van een korting van  €200,-. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om jouw lespakket op een andere manier samen te stellen. Je kunt bij een AllinOne pakket ook switchen van een tussentijdse toets naar een gratis herexamen. Binnen onze autorijschool in Apeldoorn bieden we hiervoor ook losse lessen aan, evenals losse examens en diverse andere pakketten op maat.

Meer dan 500 leerlingen hebben na de lessen bij onze rijschool in Apeldoorn hun rijbewijs mogen ophalen. Ben jij de volgende die wij met succes de weg op helpen?

Vul hier je gegevens in, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

Voor welk pakket wil je een proefles aanvragen?