Behaal nu jouw rijbewijs in Apeldoorn en omstreken

Is voor jou het moment aangebroken dat je eindelijk zelf achter het stuur wilt kunnen zitten? En ben je op zoek naar de rijschool die jou de beste begeleiding biedt en het mogelijk maakt jouw rijbewijs in Apeldoorn en omstreken te behalen? Dan heb je de juiste rijschool gevonden. De Eglantier helpt je op weg en kiest daarbij de manier die het beste bij jou past.

Wij rijden al bijna 20 jaar mee

Door onze ervaring weten wij precies hoe wij ervoor kunnen te zorgen dat jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs kunt ophalen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat jij ten alle tijden met een ontspannen gevoel de weg op kan. Een van de tools die wij hiervoor inzetten is Rijopleiding In Stappen, ook wel RIS. RIS is een stappenplan, waarmee je inzicht hebt in jouw opleidingstraject. Op deze manier ga je op een overzichtelijke manier te werk en willen we voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Dit streven zit bij ons als rijschool natuurlijk in ons DNA.

Comfortabel op weg naar jouw rijbewijs in Apeldoorn en omstreken

Kwaliteit is bij ons een vanzelfsprekendheid. Wij gaan met onze rijschool dan ook voor meer dan het voor de hand liggende. Zo vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in een ontspannen en rustige leeromgeving, wanneer je jouw rijbewijs in Apeldoorn en omstreken wilt behalen. Het geven van duidelijke feedback is volgens ons daarbij een belangrijke voorwaarde. Maar ook het verzorgen van het juiste lesmateriaal verliezen wij zeker niet uit het oog. Met onze nieuwe Ford Fiësta Vignale (model 2018/2019) hebben we de juiste auto in handen om de lessen zo aangenaam mogelijk te maken.

Extra voordelig lessen

Met onze ervaring bieden wij jou de kennis en kwaliteit die nodig is om jou te laten slagen. Omdat we al 20 jaar bestaan, bieden we nog meer. Momenteel kun je namelijk kiezen voor ons AllinOne pakket. Met dit pakket bieden we jou alle ingrediënten om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te behalen en geven je daarbij een korting van €200,-. Het is bij dit pakket ook mogelijk om de tussentijdse toets om te zetten in een gratis herexamen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen uit een van onze andere pakketten op maat. Als je jouw lessen en examens liever los afrekent, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Onze autorijschool maakte het al voor meer dan 500 leerlingen mogelijk hun rijbewijs in Apeldoorn en omstreken te behalen. Ben jij de volgende die hier tevreden wegrijdt?

Vul hier je gegevens in, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

Voor welk pakket wil je een proefles aanvragen?